Catena

Cluj Napoca
218

Date de contact

Telefon
0800 834 532


Orar

Luni - Vineri: 09:00 - 17:30


Site

www.catena.ro


Localizare

Cluj Napoca
judetul Cluj

Adresa

Scurt istoric

Brandul Catena a fost creat în 1999, odată cu preluarea, de către Fildas Trading, a pachetului  majoritar de acÈ›iuni al companiei ArgeÈ™farm. Pornind de la 30 de unități, Catena a reuÈ™it să ajungă, inca din 2012, cea mai mare È™i mai apreciată reÈ›ea de farmacii din România.

In cei 17 ani de existenta, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci È™i ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 570 de unități deschise la nivel naÈ›ional.

Misiune si valori

Inca de la inceput, Catena si-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală romaneasca, în ceea ce priveÅŸte calitatea ÅŸi profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a incercat sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa. Si a reusit asta, dovada stand cei peste 4,5 milioane de clienti fideli.

„Farmacia Inimii” a ajuns in timp „Farmacia tuturor romanilor”, oferind raspunsuri prompte la nevoile acestora, dar in acelasi timp indeplinind criterii foarte importante pentru brandul Catena, precum proximitate, preturi bune si o gama larga de produse.

Echipa

Peste 4.700 de oameni formeaza in prezent echipa Catena. O echipa unita si profesionista, a carei misiune permanenta nu este doar aceea de o le oferi romanilor servicii de cea mai inalta calitate, ci si de a asigura acea legatura directa cu acestia, bazata pe incredere reciproca si respect.

Responsabilitate sociala

Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, dar ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.

Dintre acestea amintim campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, pliantul  gratuit „Brosura Inimii”, „Ziua de lupta impotriva diabetului”, brosura gratuita “Intelege si controleaza diabetul”, plus cardurile cu reduceri de preturi pentru diferite categorii de pacienti – cardul pentru pensionari, cardul pentru elevi si studenti, cardul „Mama si Copilul”.

Pe de alta parte, Catena sprijină în mod regulat mai multe fundaÈ›ii, printre care „SalvaÈ›i Copiii! – România, OvidiuRo, organizatia HOSPICE Casa Sperantei È™i fundatia Light into Europe.

Problemele È™i frământările societății civile româneÈ™ti au dus la derularea proiectului intitulat „România Civilă”, prin care grupul Fildas-Catena doreste să susÈ›ină, să cunoască È™i să împărtășească tuturor spiritul, expresia È™i idealul României civile.