Vizualizari  1080
 

Bio Ortoclinic Bucuresti

BucureÅŸti
bio ortoclinic bucuresti

Dupa 12 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic este cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei È™i una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de dureri de spate. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde.

Toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 15.000 de pacienti -, vedete sau oameni obiÈ™nuiti, cu probleme articulare, ale membrelor superioare È™i inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia ce le-a fost acordata de catre personalul medical.

La Bio Ortoclinic tratam toate problemele coloanei vertebrale, incepand de la hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza si pana la maladia Scheuermann sau spondilolistezis. De asemenea, Bio Ortoclinic dispune de echipamente de top pentru recuperarea medicala dupa operatiile de ortopedie.

PROCEDURI DE TRATAMENTE APLICATE LA BIOORTOCLINICConsultatii Consultatia este importanta la intrarea in clinica. Ea presupune stabilirea unui diagnostic pozitiv in baza unui examen RMNDecompresie vertebrala Decompresie (elongatie) tridimensionala a vertebrelor reprezinta versiunea “high tech” a tractiunii sau elongatieiMobilizare vertebrala Mobilizarea vertebrala, alaturi de decompresia tridimensionala a vertebrelor, reprezinta “standardul de aur” in tratamentul nechirurgicalFizioterapie Programele de recuperare se vor personaliza in functie de capacitatea de relationare si de comunicareMasaj terapeutic Masajul terapeutic: este o procedura de terapie care foloseste diverse manevre manuale aplicate la suprafata organismului cu efecte locale si generaleTerapia ShockWave Efecte fiziologice benefice ale terapiei undelor acustice au ca rezultat stimularea proceselor de neovascularizare


Kinetoterapia Recuperarea fizica la pacientul hemiplegic reuneste ansamblul metodelor si procedurilor aplicateSistemul David Noua tehnologie adusa in clinica noastra, un sistem de reabilitare a coloanei vertebraleVertij si Postura Stii acea stare de rau si greata care apare dupa un drum cu masina, cu avionul, cu autocarul sau pe parcursul unei croaziere?Recuperare functionala articulatii Recuperare dupa: Interventii artroscopice, Fracturi de humerus, Imobilizari indelungate, Periartroza scopulo-numeralaPRP Injectarea de plasma bogata in plachete (PRP = “platelet rich plasma”) este un tratament revolutionarConsilierea psihologica Ca urmare a pierderilor majore in planul abilitatilor psihice, de cele mai multe ori persoana se simte nesigura

 

DOTARI BIOORTOCLINIC

 

Chiroterapie

Masa Chiroterapie Se foloseste tehnica ce consta in rearanjarea manuala a vertebrelor, restabilind astfel echilibrul coloanei.

 

Masa Elongatie Masa pentru tractiune controlata de un microprocesor- speciala pentru terapii lombare si cervicale continue si intermitente.

 

Magnet ASV

 

Magnetoterapia poate fi folosita in tratarea a numeroase boli acute sau cronice, deseori ducand la disparitia simptomelor.

Campul magnetic are urmatoarele actiuni asupra organismului: vasodilatatorie, analgezica, antiinflamatoare, spasmolitica imbunatatind astfel circulatia sangvina si nivelul oxigenului din tesuturi cu efecte pe termen scurt si la distanta.

S-a dovedit astfel ca magnetoterapia este eficace in numeroare afectiuni cum sunt: artrita, durerile de spate, spondiloza, lombosciatica, artralgiile, traumatismele sportive, circulatia deficitara, lipsa de energie etc.

Campul magnetic are urmatoarele actiuni asupra organismului: vasodilatatorie, analgezica, antiinflamatoare, spasmolitica imbunatatind astfel circulatia sangvina si nivelul oxigenului din tesuturi cu efecte pe termen scurt si la distanta.

 

Laser ASV/Mix5 Laser ASV/Mix5 este un aparat laser de ultima generatie, cu aplicare in terapia impotriva durerii reumatologice, in medicina sportiva si ortopedie.

 

Curapuls 670 Curapuls 670 foloseste terapia cu unde scurte pulsatile, terapie ce are efecte termice si biologice in tesuturile si articulatiile corpului uman.

 

Bioptron Terapie cu lumina polarizanta bioptron cu efecte biostimulatoare.

 

Combina BTL 5000

Terapie cu ultrasunete:

  1. imbunatateste circulatia;
  2. efect analgezic si trofic;
  3. efect antiedematos;
  4. efect biostimulant.

Electroterapie prin curenti: galvanic, pulsat direct, TENS, diadinamic, TRABERT, LEDUC, FARADIC.Localizare


BucureÅŸti
judetul Bucuresti

Adresa
Sos. Ghe. Ionescu Sisesti nr. 325A, sect. 1

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Bio Ortoclinic Bucuresti

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP