Dey Security

Cluj Napoca
146

Date de contact

Telefon
0747 012 112

Mobil
0735 553 103


Orar

24/7


Site

www.ambulanta-cluj.ro


Localizare

Cluj Napoca
judetul Cluj

Adresa
Aleea Stadionului, nr.2, et.1 (Cluj Arena)

dey security

Dey Security Divizia Medicala este primul serviciu de ambulanta privata din Cluj Napoca care a fost infiintata in urma divizarii sale dintr-o companie ce avea ca obiect de activitate paza si protectie. Dey Security Divizia Medicala ofera servicii medicale complete, de o calitate superioara.

Compania Dey Security Divizia Medicala se afla intr-o permananeta dezvoltare si dotare, cuprinzand servicii medicale diversificate si ambulante dotate cu toata aparatura necesara urgentelor majore si minore.

Dey Security Divizia Medicala a fost infiintata in anul 2011 ca un serviciu privat de ambulanta in Cluj Napoca, fiind acreditati atat de Directia de Sanatate Publica Cluj cat si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru ca Dey Security Divizia Medicala pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite, am reusit sa ne facem o reputatie excelenta in ceea ce priveste profesionalismul, punctualitatea si politetea echipajelor noastre. Suntem in permanenta deschisi la problemele ridicate de partenerii nostri si ne implicam in mod responsabil in rezolvarea lor.

In fiecare an raspundem la peste 8.000 de solicitari fie ele de transport medical asistat/neasistat al pacientilor, consultatii de urgenta la domiciliu cat si de asistenta medicala la diferite evenimente sportive / culturale.

Din 2011 pana in prezent acoperim 90 % din serviciile de urgenta la competitii sportive, raliuri, manifestatii, concerte si alte evenimente.

Din 2011 asiguram asistenta medicala de urgenta si serviciu de transport medicala asistat/neasistat in toata europa, 24/24, 7/7.

Aria noastra de expertiza include si transporturile medicale in strainatate: Ungaria, Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia, Serbia, Turcia, etc….

 

  • Investim constant într-o infrastructură medicală puternică definită prin calitate È™i promptitudine, È›intim către îmbunătățirea calității vieÈ›ii printr-un sistem de sănătate complex.