Vizualizari  1136
 

Centrul Finas Medical

Cluj-Napoca
centrul finas medical
Finas Medical este un centru medical privat care incearca sa isi foloseasca toate resursele pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama cat mai larga de servicii pentru a oferi solutii eficiente in diagnosticarea si tratarea problemelor medicale. Serviciile noastre includ: Consultatii de specialitate, Servicii destinate companiilor (Medicina Muncii), Recuperare medicala, Ecografii, Acupunctura, Analize medicale de laborator.

 

 

Incercam sa asiguram un tratament corespunzator pacientilor nostri, astfel pachetul de servicii oferit de centrul nostru contine consultatii clinice in urmatoarele specialitati: Hematologie, Dermatologie, Ginecologie, Endocrinologie, Pediatrie, Medicina Interna, Neurologie, Medicina Muncii, Acupunctura.

 

 

Recuperare Medicala: Kinetoterapie, Masaj, Terapie BOWEN

Analize medicale de laborator;

Ecografii.

Echipa noastra medicala este dedicata oferirii unor servicii ireprosabile fiecarui pacient. Obiectivul nostru este excelenta serviciilor atat in preventia, cat si in diagnoza si tratamentul fiecarui caz. Efortul nostru vine in sprijinul imbunatatirii sistemului medical din Romania, a calitatii personalului medical si a relatiei medic - pacient.Localizare


Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Calea Manastur, nr.105

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Centrul Finas Medical

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP