Lignum Vitae

Cluj-Napoca
641

Date de contact

Telefon
0264 430 227


Site

www.energy.sk


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. ArgeÅŸ, nr. 20

lignum vitae

Firma Lignum Vitae este unic importator si distribuitor al produselor companiei Energy sro. Din Cehia. Gama produselor Energy este formata din: suplimente de nutritie si cosmetice-terapeutice - www.energy.sk

Sa ne tratam apeland la natura

Inteleptii spun ca ceea ce se manifesta in exteriorul nostru este o oglindire a interiorului sufletesc a oamenilor si asta se poate observa cu usurinta. Daca omul ar sti ce se afla in interiorul sau nu ar mai fi atat de ignorant ÅŸi ar acorda o mai mare atentie la ceea ce se afla in jurul sau, respectand natura si ceea ce ne ofera ea.

Acum, noi avem posibilitatea de a folosi din plin beneficiile pe care natura le ofera sanatatii noastre datorita stiintei care a reusit sa le demonstreze efectele plantelor.

Varianta optima o constituie Produsele Energy care au la baza extrase de plante medicinale, a caror combinatii sunt elaborate pe baza celor mai noi cunostinte de fitoterapie, homeopatie, litoterapie si cristaloterapie si care acopera o paleta diversa de afectiuni.

Ele au un efect energizant si fortifiant delicat asupra organismului, normalizeaza functiile sistemului digestiv, renal, endocrin, neuro – vegetativ, circulator, maresc imunitatea regenereaza tesuturile, etc.

Cu alte cuvinte efectele plantelor medicinale ne ajuta sa ne mentinem Sanatatea, ne aduc Armonie si Tinerete.


Fiz. Daniela Harangus
Director Lignum Vitae