Vizualizari  1432
 

Clinica Q Clinic

Cluj-Napoca
clinica q clinic

   Filozofia Q Clinic (grupului Q) este dintre cele mai simple. Q = quality, adica sa-ti pese si sa optii maxim din tot ceea ce faci. 

   Q Clinic este o clinica cu servicii medicale integrate pentru piele - specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si care ofera consult si terapii de specialitate inmedicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul chirurgiei estetice, plastice si reconstructive, dermatologieidermatocosmetologieiflebologiei(tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging.

   Q Clinic cu o suprafata de aproximativ 1000 mp pe 4 nivele - cu doua sali de operatii, servicii de terapie intensiva precum si locuri de internare a pacientilor, integreaza servicii de chirurgie majora - chirurgie estetica, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala minim -invaziva, chirurgie cranio-faciala precum chirurgie vasculara (venoasa, chirurgie oftalmologica.

   Dotata cu o tehnologie de exceptie pentru tratamentele pielii Q Clinic reuseste sa aduca intr-un singur loc aproape toate tehnologiile moderne din medicina estetica si terapii ale pielii (radiofrecventa - mono, bipolara,infrarosu, tehnologii laser si ipl etc.) din zona de medicina estetica.

   Domeniul de excelenta al clinicii sunt terapiile laser, prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare. Astfel, se acopera toata gama de terapii  laser ale pielii existente la ora actuala pe plan mondial (tratamentul cicatricilor, vergeturilor, leziuni vasculare, leziuni pigmenare, reintinerire, epilari definitive etc). Din anul 2007 cand exista Q Clnic s-au efectuat peste 8500 de tratamente laser acoperind intreaga gama a terapiilor laser. Prin cele doua aplicatii chirurgicale - lipoaspiratia asistata laser (procedeu de remodelare corporala) precum si EVLA - ablatiile endovenoase pentru tratarea bolii varicoase Q Clinic intregeste gama de terapii laser pe latura chirurgicala.

   Medicina estetica minim-invaziva (botox, acid hialuronic, mezoterapie, terapii vampir) este de asemenea un domeniu de excelenta a Q Clinic. Cu peste 1000 de tratamente pe an in prezent din aceasta categorie si peste 3500 in total Q Clinic are o experienta foarte mare in acest domeniu de activitate fiind un furnizor de educatie medicala in acest domeniu (medicina estetica) prin programele de training privat care le organizeaza pentru medicii din toata tara precum si din strainatate.

   Prin dotarea de nivel inalt in ceea ce priveste salile de operatii, salonul de terapie intensiva, saloanele de internare pentru pacienti in Q Clinic se pot efectua interventii chirurgicale de inalta complexitate daca acestea sunt solicitate. Prin dotarea cu tehnologie de varf precum si prin resursele umane existente Q Clinic este mai mult decat un furnizor de servicii medicale, este un furnizor al unui sentiment de securitate medicala pentru pacienti.

   Transferand experienta din diferite servicii similare din lume (prin experienta medicilor), personalul Q Clinic promoveaza tratamente minim invazive si interventii chirurgicale "in office", pentru  care internarea pacientului nu este necesara iar recuperarea este rapida. Acest lucru este posibil datorita organizarii serviciului medical, nivelului ridicat  de training al personalului,  utilizarii celor mai noi tehnologii in domeniu.

   Q - Clinic - servicii medicale integrate pentru piele si servicii de chirurgie majora (plastica, estetica, generala, cranio-faciala); cu domeniu de excelenta medicina estetica

   Q - Stem - divizia de Medicina Regenerativa a Q Clinic (www.q-stem.ro)

   Q - Vision - divizia de Oftalmologie (www.q-vision.ro)

   Q - Nutrition - divizia de nutritie (www.q-nutrition.ro)

   Q - Life - Fundatia Quality of Life

Localizare


Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. Constantin Brancusi nr. 117

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Clinica Q Clinic

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP