Centrul Medical Senarius

Cluj-Napoca
1712

Date de contact

Telefon
0264 596 180

Mobil
0728 001 815


Orar

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00


Site

www.senarius.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
str. Clinicilor, nr. 36

centrul medical senarius

CENTRUL MEDICAL SENARIUS a fost infiintat in 2006 si are ca obiectiv principal furnizarea de servicii medicale de calitate. Suntem un centru medical privat care a fost infiintat din dragoste pentru profesie.

Noi oferim servicii medicale complete atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, serviciile fiind adaptate in permanenta nevoilor clientilor nostrii.

Scopul nostru a fost sa infiintam o clinica privata care sa fie “ALTFEL”, atat pentru noi, cat si pentru pacientii nostri. Din acest motiv incercam sa avem o relatie personalizata medic-pacient punand la dispozitie cunostintele medicale permanent actualizate, aparatura performanta si nu in ultimul rind, mult suflet.

Carduri de fidelitate

card de fidelitate fata
   Din mai 2011 am lansat Cardul de Fidelitate pentru a recompena fidelitatea pacientilor nostrii.

   Posesorii acestor carduri vor beneficia de o reducere de 10% fata de pretul de receptie la orice consultatiile si investigatie medicala.

   Pacientii care au efectuat investigatii la Centrul Medical Senarius vor putea obtine acest Card de Fidelitate in urma complectarii unui formular.

 NOU! Specialistul nostru in nutritie va ofera consiliere si diete personalizate pentru a va ajuta sa fiti sanatosi si sa aveti greutatea dorita.