Stericycle Romania

Cluj-Napoca
328

Date de contact

Telefon
0264 415 262

Mobil
0720 543 737


Site

www.stericycle.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
B-dul. Muncii, nr. 16

stericycle romania

Stericycle este lider mondial in domeniul managementului deseurilor medicale si industriale cu operatiuni in 11 tari de pe 3 continente
Misiunea noastra este sa oferim protectie oamenilor si sa reducem riscurile

Stericycle Romania a luat fiinta la inceputul anului 2013 prin fuziunea a 4 companii ce activeaza inca din anul 2005 in domeniul managementului deseurilor periculoase in Romania.
Stericycle este unul dintre furnizorii importanti de servicii din domeniul managementului deseurilor periculoase din Romania. Suntem specializati in colectarea, transportul si procesarea deseurilor periculoase. Misiunea noastra este aceea de a oferi protectie oamenilor si de a reduce riscurile.

Lucram pentru companii nationale si locale din sectorul privat si public pentru a imbunatati siguranta angajatilor si clientilor, conformarea cu legislatia in domeniul sanatatii si reducerea impactului asupra mediului din perspectiva deseurilor generate.

Dispunem de o retea extinsa de colectare, transport si instalatii de procesare a deseurilor periculoase (incinerare si decontaminare termica) si rezolvam problema deseurilor periculoase medicale si non medicale generate de spitale, cabinetele medicilor de familie, cabinete medicale de specialitate, cabinete stomatologice, farmacii, saloane de tatuaje si de infrumusetare , producatori si importatori din industria farmaceutica si alte industrii care produc deseuri periculoase.

Facem parte din grupul Stericycle, companie americana considerata numarul 1 in lume in domeniul managementului deseurilor medicale si dispunem de resurse si posibilitati de a livra solutii integrate de management al deseurilor.

 

Protejăm oamenii, mediul și brandurile. Susținem sănătatea!