Platforma Medici si Farmacisti

Misiunea noastra este de a facilita transmierea unei informatii sanatoase catre Clujeni

Medicul ti-a prescris o reteta, dar la farmacie nu gasesti unul dintre medicamente si vrei sa-l intrebi pe medic ce sa faci? Ai numarul lui de telefon pe Medici si Farmacisti. Copilul mic face febra si trebuie sa il suni imediat pe medicul pediatru sau chiar sa apelezi la un serviciu de urgenţa. Acţioneaza! Ai la indemana Medici si Farmacisti. Rudele din alte localitati vor sa-si rezolve o problema de sanatate si stiu ca la Cluj sunt specialisti renumiti si clinici dotate cu aparatura medicala performanta. Vrei sa-i ajuti? Cauta pe siteul Medici si Farmacisti. A! Te chinuie maseaua? Esti nevoit sa apelezi de urgentă la un stomatolog? In cel mai scurt timp gasesti la noi pe site un stomatolog aproape de tine, sa scapi de durere. Bietul catel vine acasa schiopatand si vrei sa faci ceva pentru el, sa-i alini durerea: medicul veterinar te aşteapta, trebuie doar sa-l alegi de pe Medici şi Farmacişti.

Si dupa ce problemele care te-au chinuit toata ziua au fost rezolvate cu bine si in timp util, te simti obosit si vrei sa te rasfeti putin relaxandu-te la un SPA, un cabinet cosmetologic sau un centru de remodelare corporala: crede-ma, o meriţi din plin, ghidul Medici si Farmacisti te asteapta sa-l deschizi. Si lista continua.

În anul 2006 am conceput acest ghid medical într-o fază de pionierat, în suplimentul Dr. Monitor, primul produs de acest gen de pe piata media Clujeană.Pe parcursul anilor am observat un interes crescut si o nevoie acuta de informare medicala, asa incat in primavara anului 2009 am "indraznit" sa editam primul catalog Medici si Farmacisti din Cluj-Napoc, un instrument de lucru necesar in orice casa, loc de munca, util tuturor.

A urmat o cursa de doi ani de munca si strangere de date, de prezentare si colaborare cu medicii si farmacistii clujeni, am evoluat impreună de la un numar la altul si iata-ne ajunsi la a IV-a editie. Viziunea noastra de a crea o informatie cat mai accesibila a generat ideea de a lansa şi platforma online www.medicisifarmacisti.ro, care impreuna cu catalogul au creat premisele unei baze de informare completa, reala, necesara tuturor.

Intr-o lume concurentiala bazata pe principiul liberului arbitru si al dreptului de cunoastere, clujenii si nu numai au posibilitatea de a alege echipa Medici si Farmacisti.