Vizualizari  545
 

Bote San Clinique

Cluj-Napoca
bote san clinique

Clinica stomatologica Bote-San Clinique este locul ideal pentru un zambet fermecator. Situat intr-o zona usor accesibila, in apropiere de centrul comercial Sigma, vis-a-vis de caminele studentesti din cartierul Zorilor, cabinetul va pune la dispozitie serviciul de urgente stomatologice non-stop (0732-124.386). Accesul se face direct de pe strada Observatorului, la doar 2 minute de statia de autobuz. Atat usurinta de a gasi clinica Bote-san Clinique, cat si posibilitatea de a parca masina personala, reprezinta primul pas al vizitei dumneavoastra la medicul dentist.

Cabinet stomatologic Bote-San Clinique

Bote-San Clinique va intampina cu o serie larga de manopere stomatologice cuprinzand toate domeniile stomatologiei.In cabinetul nostru puteti beneficia de tratamente stomatologice ce provin din aria stomatologiei generale, a esteticii dentare:

Albire Beyond Cluj

Cabinetul Bote-san Clinique va pune la alegere o gama variata de materiale ce tin atat de protetica dentara cat si de implantologie. De asemenea in cabinetul nostru puteti opta pentru diferite aparate ortodontice.

Lucrare protetica zircon-ceramica

Lucrare protetica metal-ceramica

 Localizare


Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
str. Observatorului nr. 11, bl. OS12, ap. 25

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Bote San Clinique

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP