Centrul Veno Vascular

Cluj-Napoca
1058

Date de contact

Telefon
0264 442 940

Fax
0264 449 570

Mobil
0743 083 606


Orar

Luni, Marti, Joi, Vineri 9:00-18:00
Miercuri 9:00-12:00


Site

www.venovasc.com


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. Minerilor, nr. 47

centrul veno vascular

Centrul Veno Vascular Cluj a fost fondat in anul 2004 cand medicul german Dr. med. Klaus-Adolf Behrens in calitate de chirurg si specialist vascular, dupa mai mult de 40 ani de experienta medicala, a decis sa emigreze in Romania, aducand scoala germana de flebologie la Cluj. Dupa mai multi ani de colaborare si de activitate medicala incununata de succes, in anul 2010, la varsta de 71 ani, Domnul Dr.Behrens ne-a inminat activitatea indrumindu-ne in sensul urmat de el: o medicina sincera, bazata pe cunostinte vaste, intotdeauna pentru binele pacientului.

Cine suntem?

Dr.Titus Sever Baciu, internist si specialist vascular inpreuna cu Dr.Erno Jerzicska chirurg si specialist vascular, obtinem o imagine de ansamblu asupra suferintelor dumneavoastra, astfel putand elabora un diagnostic clar si o terapie personalizata chiar si in cazuri complexe, iesite din standarde.
Noi va garantam un diagnostic si tratament dupa normele si standardele medicale europene actuale.

Care este tratamentul potrivit pentru dumneavoastra?

Tratamentul folosit depinde de felul si de gravitatea bolii, precum si de segmentele vasculare afectate. Diagnosticul exact are o importanta deosebita. Noi va oferim experienta miilor de pacienti examinati si tratati cu succes precum si aparatura de ultima generatie. In functie de rezultatele investigatiilor va vom recomanda tratamente conservatoare sau nonchirurgicale cum ar fi terapia prin compresie, drenajul limfatic, anticoagularea orala, scleroterapia sau laserterapia cutanata. In caz de necesitate efectuam interventii chirurgicale clasice cu crosectomie, flebectomii minim invazive sau proceduri endovenoase, toate efectuate in anestezie locala cu mobilizare imediata. Pentru un rezultat optim trebuie combinate deseori diferite metode de tratament, adaptate necesitatiilor individuale.
In cazul necesitatii interventilor pe sistemul arterial, acestea se efectuaza in regim stationar la clinici colaboratoare.
Pentru cazuri speciale colaboram cu clinici germane renumite international.

 Ati fost deja investigat vascular si doriti o a doua parere?  Sunteti binevenit!