Vizualizari  2346
 

Clinica Endoplus

Cluj-Napoca
clinica endoplus

Bine aţi venit!

Infiintat in 1992, Centrul Medical E-URO din Cluj-Napoca are in prezent in dotare cabinete ambulatorii si o Clinica de Urologie cu o sala de operatii echipata la standarde europene. O echipa de medici tineri si dinamici sub coordonarea Prof. Dr. Ioan Coman este la dispozitia dumneavoastra pentru orice problema de urologie sau andrologie.

Clinica EndoPlus oferă servicii complete, asigurând diagnosticul, tratamentul rapid și urmarirea postoperatorie adecvată și personalizată tuturor pacienților cu patologie urologică.

Este abordata minim invaziv (endoscopie joasa si inalta, laparoscopie 3D HD cu sistemul laparoscopic Einstein) si numai in cazuri exceptionale prin tehnici chirurgicale clasice (operatii deschise) intreaga patologie urologica - renala, de tract urinar superior, vezica urinara, prostata, organe genitale externe si de glanda suprarenala.

Chirurgia minim invaziva ofera operatorului o vizibilitate excelenta si o mare precizie gestului chirurgical, care devine astfel nesangerand sau cu sangerare minima comparativ cu operatiile clasice.

Durerile minime postoperatorii si implicit necesarul redus de analgezice, perioada scurta de spitalizare si reintegrarea socio-profesionala rapida fac din chirurgia minim invaziva o optiune princeps pentru pacientul urologic tot mai informat asupra alternativelor sale terapeutice.

Personal cu inalta calificare si cu maxima disponibilitate este la dispozitia celor interesati de serviciile noastre.

Va invitam sa apelati cu incredere!Localizare


Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
str. Emil Racoviță, Nr.54

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Clinica Endoplus

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP