Interservisan

Cluj Napoca
2803

Date de contact

Telefon
0264 414 133; 0364 139 925


Orar

Luni-Vineri: 07:30 - 20:00
Sâmbătă: 07:30 - 14:00


Site

www.interservisan.ro


Localizare

Cluj Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Calea Moților, nr.87

interservisan

Centrul Medico-Chirurgical Interservisan a fost inaugurat È‹n Cluj-Napoca È‹n anul 1993, de către Profesor Universitar Doctor Teofil Pop, fiind prima clinică particulară cu acÈ›ionar unic din Romania.

La deschidere, policlinica avea 14 cabinete de specialitate, aparatură nouă, inovatoare ÅŸi unicat È‹n acea perioadă, laborator ÅŸi, cel mai important, o echipă bine pregatită, formată din universitari de renume. Datorită acestei “reÈ›ete”, Centrul a È‹nceput să fie recunoscut pe plan naÈ›ional ÅŸi internaÈ›ional, an de an pacienÈ›i din È›ară ÅŸi de peste hotare beneficiind de serviciile medicale de primă clasă oferite de specialiÅŸtii noÅŸtri.

Odată cu evoluÈ›ia fulminantă a clinicii, È‹n anul 2002 s-a È‹nceput construcÈ›ia unei noi clădiri, care a fost inaugurată È‹n iunie 2004. ÈŠn urma acestui proiect, ne putem mândri cu o clinică dispusă pe 7 etaje, cu 5 săli de operaÈ›ie moderne, cabinete de consultaÈ›ie, precum ÅŸi 34 de saloane de talia unui hotel de 4 stele. De asemenea, aparatura de specialitate deÈ›inută de Centrul Medico-Chirurgical Interservisan a fost È‹nnoită ÅŸi actualizată periodic, fiind achiziÈ›ionate aparate de ultimă generaÈ›ie, pentru a răspunde tuturor exigenÈ›elor pacienÈ›ilor noÅŸtri. ÈŠn acest sens, cele mai importante achiziÈ›ii sunt aparatul de Computer Tomograf Siemens Germania ÅŸi aparatul de Rezonanță Magnetică Nucleară General Electric SUA, generaÈ›ia 2014.

Domeniul medical este ȋn continuă dezvoltare, iar pentru a fi la ȋnălțimea aşteptărilor pacienților săi, investițiile realizate de Centrul Medico-Chirurgical Interservisan ȋn Cluj-Napoca au atins un nou nivel ȋn februarie 2014. Datorită unei investiții la standarde ridicate, a fost inaugurat cel de-al treilea sediu, şi anume Centrul Medico-Chirurgical Interservisan Moților. Această clinică este dotată cu aparatură tehnologică de ultimă oră, inclusiv un aparat de Rezonanță Magnetică Nucleară General Electric SUA generația 2014, un aparat de radiografie digitală General Electric şi 2 aparate de ecografie ultra moderne. Aici ȋşi desfăşoară activitatea profesori şi conferențiari universitari, doctori ȋn ştiințe medicale, cu specializări la institute ştiintifice şi centre medicale de prestigiu din țară sau din străinătate. Ȋn prezent, peste 800 de pacienți ne trec pragul zilnic şi specialiştii noştri efectuează aproximativ 1000 de intervenții chirurgicale pe an

Centrul Medico-Chirurgical Interservisan vă invită È‹n locaÈ›iile sale pentru a descoperi un concept medical vestic, ultra modern ÅŸi care se bazează pe o echipă de medici specialiÅŸti de renume. Vă oferim servicii medicale de calitate, investigaÈ›ii realizate prin aparatură de ultimă generaÈ›ie ÅŸi confortul unei clinici care reprezintă un reper nu doar pentru Cluj-Napoca, ci ÅŸi pentru România.