Smile Office

Cluj-Napoca
534

Date de contact

Telefon
0364 142 766

Mobil
0756 355 441


Site

www.smile-office.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. Dunarii, nr. 22, ap. 50

smile office

Zambeste!!!!! Trecand pragul cabinetului nostru va va intimpina o echipa formata din cei mai buni medici stomatologi competenti, calificati si cu o experienta solida in practica medicala. Ambientul perfect, atitudinea noastra prietenoasa si profesionalismul de care dam dovada va transforma sedinta de tratament inspaimantatoare de altadata intr-una relaxanta.

Cabinetul stomatologic SMILE OFFICE Cluj-Napoca ofera ingrijire medicala de calitate inainte, in timpul si dupa tratament, pentru toate varstele.     

Clinica stomatologica Smile Office Cluj-Napoca vine in ajutorul persoanelor care doresc o imbunatatire a esteticii zambetului cat si a sanatatii orale cu tehnici si aparatura moderne folosite de o echipa competenta si entuziasta.
Combinatia dintre aparatura de ultima generatie si echipa medicala bine pregatita garanteaza rezolvarea oricaror probleme stomatologice: estetica dentara, protetica, endodontie, ortodontie, stomatologie pediatrica, chirurgie si implantologie.
Prin consiliere, profesionalism, rabdare si atitudinea prietenoasa urmarim sa realizam un plan de tratament corect adaptat situatiei dumneavoastra clinice.
Avand ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostrii, investim constant in dotarile tehnice ale clinicii si in cunostintele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare.


Galerie foto