Baby Swim

Cluj-Napoca
365

Date de contact

Telefon
0745 891 102


Site

www.babyswim.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
str. Ion Mihalache, nr. 7

baby swim

SpaÅ£ios, modern ÅŸi luminos – creat special pentru copilul tău !

Piscina BabySwim este nou construită, având următoarele dimensiuni : lungime 8 m, lăţime 4 m, adâncime 1,3 m – accesibilă ÅŸi persoanelor care nu ÅŸtiu înota.Piscina dispune de un sistem de recirculare ÅŸi filtrarea al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcÅ£ionare zilnică a sistemului.

În paralel cu sistemul de filtrare, calitatea apei este asigurată ÅŸi de un sistem chimic, reprezentat de pompa de dozare pentru pH ÅŸi de clorinatorul cu sare. Acesta din urmă funcÅ£ionează prin electroliza apei sărate, ceea ce înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conÅ£inutul său chimic de dezinfecÅ£ia apei, ideal pentru gravide ÅŸi bebeluÅŸi (tratarea apei nu se face pe bază de clor). Pompa automată pentru dozarea pH-ului presupune citirea parametrului pH pentru apa din piscină ÅŸi dozarea automată a substanÅ£ei respective în funcÅ£ie de valoarea măsurată. De asemenea, apa din bazin este încălzită până la 30-32 gradeC cu ajutorul unui schimbător de căldură conectat la centrala termică. Toate aceste echipamente au fost alese în funcÅ£ie de volumul de apă ÅŸi forma bazinului ÅŸi sunt speciale pentru utilizarea la piscine.

Un sistem complet automat cu lămpi cu ultraviolete (UV-C), care asigură o dezinfecÅ£ie dublă a apei prin reducerea semnificativă a cloraminelor (clor combinat) ÅŸi eliminarea bacteriilor, viruÅŸilor ÅŸi a altor micro-organisme prezente în apa din piscină, prevenind apariÅ£ia lor. Rezultatul final este o calitate excelentă a apei, fără mirosuri neplăcute sau iritaÅ£ii ale ochilor, lungimea de undă selectată fiind perfectă pentru eliminarea micro-organismelor ÅŸi asigurarea unei ape cu o calitate superioară.

Cu ajutorul acestor echipamente apa din bazin va fi recirculată/filtrată ÅŸi tratată chimic în permanenţă, ceea ce înlătură necesitatea schimbării frecvente a apei.

Vestiarul este amenajat cu Å£arc ÅŸi mese de înfăşat, fiind astfel reduse posibilităţile de accidentare a bebeluÅŸilor.

Vă aÅŸteptăm cu drag în centrul BabySwim, unde vom trăi clipe de bucurie alături de bebeluÅŸii d-voastră într-o ambianţă plăcută.

ÎNSCRIERI ÅžI PROGRAMÄ‚RI

Pentru înscrieri ÅŸi programări contactaÅ£i-ne la: 0745-891102 sau prin e-mail la adresa: info@babyswim.ro menÅ£ionând următoarele date:

  • numele părintelui
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numarul de telefon
  • intervalul orar în care aÅ£i dori să fiÅ£i programat

Galerie foto