Baby Swim

Cluj-Napoca
324

Date de contact

Telefon
0745 891 102


Site

www.babyswim.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
str. Ion Mihalache, nr. 7

baby swim

Spaţios, modern şi luminos – creat special pentru copilul tău !

Piscina BabySwim este nou construită, având următoarele dimensiuni : lungime 8 m, lăţime 4 m, adâncime 1,3 m – accesibilă şi persoanelor care nu ştiu înota.Piscina dispune de un sistem de recirculare şi filtrarea al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcţionare zilnică a sistemului.

În paralel cu sistemul de filtrare, calitatea apei este asigurată şi de un sistem chimic, reprezentat de pompa de dozare pentru pH şi de clorinatorul cu sare. Acesta din urmă funcţionează prin electroliza apei sărate, ceea ce înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conţinutul său chimic de dezinfecţia apei, ideal pentru gravide şi bebeluşi (tratarea apei nu se face pe bază de clor). Pompa automată pentru dozarea pH-ului presupune citirea parametrului pH pentru apa din piscină şi dozarea automată a substanţei respective în funcţie de valoarea măsurată. De asemenea, apa din bazin este încălzită până la 30-32 gradeC cu ajutorul unui schimbător de căldură conectat la centrala termică. Toate aceste echipamente au fost alese în funcţie de volumul de apă şi forma bazinului şi sunt speciale pentru utilizarea la piscine.

Un sistem complet automat cu lămpi cu ultraviolete (UV-C), care asigură o dezinfecţie dublă a apei prin reducerea semnificativă a cloraminelor (clor combinat) şi eliminarea bacteriilor, viruşilor şi a altor micro-organisme prezente în apa din piscină, prevenind apariţia lor. Rezultatul final este o calitate excelentă a apei, fără mirosuri neplăcute sau iritaţii ale ochilor, lungimea de undă selectată fiind perfectă pentru eliminarea micro-organismelor şi asigurarea unei ape cu o calitate superioară.

Cu ajutorul acestor echipamente apa din bazin va fi recirculată/filtrată şi tratată chimic în permanenţă, ceea ce înlătură necesitatea schimbării frecvente a apei.

Vestiarul este amenajat cu ţarc şi mese de înfăşat, fiind astfel reduse posibilităţile de accidentare a bebeluşilor.

Vă aşteptăm cu drag în centrul BabySwim, unde vom trăi clipe de bucurie alături de bebeluşii d-voastră într-o ambianţă plăcută.

ÎNSCRIERI ŞI PROGRAMĂRI

Pentru înscrieri şi programări contactaţi-ne la: 0745-891102 sau prin e-mail la adresa: info@babyswim.ro menţionând următoarele date:

  • numele părintelui
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numarul de telefon
  • intervalul orar în care aţi dori să fiţi programat

Galerie foto