Centru Stomatologic Dr. Andrea Chisnoiu

Cluj-Napoca
265

Date de contact

Telefon
0745 759 592


Orar

luni, joi, vineri: 14:00 - 20:00
marti, miercuri: 9:00 - 20:00


Site

www.centrustomatologiccluj.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Strada Gheorghe Dima, nr 4, ap. 2

centru stomatologic dr. andrea chisnoiu

Centrul stomatologic dr. Andrea Chisnoiu – o echipă de medici dentiști profesioniști, pregătită să ofere servicii complete de stomatologie, la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri convenabile pentru orice pacient.

Formarea profesională temeinică, dedicația și respectul pentru munca realizată au fost principalele criterii în funcție de care ne-am selectat membrii echipei de specialiști, raportându-ne în același timp la nevoile și asteptările pacienților. Echipa noastră se informează permanent și se pregătește, astfel încât dumneavoastră să fiți siguri că medicul stomatolog care vă tratează este întotdeauna la curent cu ultimele tehnici și inovații în domeniul medicinei dentare.

Grija pentru pacient este principala noastră preocupare. Ne dorim ca pacienții să vină relaxați la centrul nostru stomatologic, să se preocupe de sănătatea lor dentară, întrucat este mult mai facil să prevenim diferitele afecțiuni care se pot dezvolta, decât să tratăm în ultima clipă probleme extrem de grave.

Considerăm că informarea clară în ceea ce priveşte opţiunile de tratament, limitele tratamentului, responsabilitatea pacientului şi aspectele financiare reprezintă un pas obligatoriu înainte de demararea oricărui tratament.

Cele mai bune servicii de medicină dentară, medici stomatologi profesioniști, încredere și siguranță.

Galerie foto