Centru Stomatologic Dr. Andrea Chisnoiu

Cluj-Napoca
333

Date de contact

Telefon
0745 759 592


Orar

luni, joi, vineri: 14:00 - 20:00
marti, miercuri: 9:00 - 20:00


Site

www.centrustomatologiccluj.ro


Localizare

Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Strada Gheorghe Dima, nr 4, ap. 2

centru stomatologic dr. andrea chisnoiu

Centrul stomatologic dr. Andrea Chisnoiu – o echipă de medici dentiÈ™ti profesioniÈ™ti, pregătită să ofere servicii complete de stomatologie, la cele mai înalte standarde de calitate È™i la preÈ›uri convenabile pentru orice pacient.

Formarea profesională temeinică, dedicaÈ›ia È™i respectul pentru munca realizată au fost principalele criterii în funcÈ›ie de care ne-am selectat membrii echipei de specialiÈ™ti, raportându-ne în acelaÈ™i timp la nevoile È™i asteptările pacienÈ›ilor. Echipa noastră se informează permanent È™i se pregăteÈ™te, astfel încât dumneavoastră să fiÈ›i siguri că medicul stomatolog care vă tratează este întotdeauna la curent cu ultimele tehnici È™i inovaÈ›ii în domeniul medicinei dentare.

Grija pentru pacient este principala noastră preocupare. Ne dorim ca pacienÈ›ii să vină relaxaÈ›i la centrul nostru stomatologic, să se preocupe de sănătatea lor dentară, întrucat este mult mai facil să prevenim diferitele afecÈ›iuni care se pot dezvolta, decât să tratăm în ultima clipă probleme extrem de grave.

Considerăm că informarea clară în ceea ce priveÅŸte opÅ£iunile de tratament, limitele tratamentului, responsabilitatea pacientului ÅŸi aspectele financiare reprezintă un pas obligatoriu înainte de demararea oricărui tratament.

Cele mai bune servicii de medicină dentară, medici stomatologi profesioniÈ™ti, încredere È™i siguranță.

Galerie foto