Vizualizari  570
 

Dentosan Med

Cluj-Napoca
dentosan med

Stimati pacienti si stimate paciente,

Cabinetul de Medicina Dentara din Cluj Napoca, a fost infiintat in anul 2003, de catre  fam. Dr. Balog Anton si Cristiana, sub denumirea DENTOSAN cu scopul de a oferi tratamente stomatologice de calitate la standarde internationale. De la inceputul activitatii prin faptul ca am mentinut relatia cu Universitatea, ne-am distins prin nivelul performant al actului medical stomatologic si calitati individuale si profesionale de exceptie entuziasm si promptitudine, onestitate si confidentialitate, rabdare si respect fata de pacient. 
Ne-am adresat tuturor categoriilor sociale de pacienti, din mediul urban si rural, femei si barbati, copii, tineri si varstnici fara nici o discriminare. 
Categoriile de servicii stomatologice au fost variate de la inceput si au permis o refacere functionala completa si complexa a modificarilor de la nivelul aparatului dentomaxilar. 
Ne bucuram sa va anuntam ca in acest interval de 10 ani ne-au trecut pragul peste 4000 de pacienti pentru care am insemnat la un moment dat cei carora si-au incredinat starea de sanatate oro-dentara. 
Lansarea noului nume DentoSanMed se va face odata cu aparitia site-ului de prezentare a cabinetului in anul 2014.
Anul 2015 a fost unul de referinta pentru DentoSanMed. Consemnam achizitia unui spatiu nou care a dublat capacitatea de tratament: functioneaza patru cabinete dotate toate cu unitati de lucru Sirona Intego, fabricate in Germania. Functioneaza specialitati noi de stomatologie precum ortodontia, endodontia de ultima generatie. Pentru acuratetea diagnosticului folosim un aparat de radiologie digitalaSirona. Toate informatiile despre tratamente, radiografiile in format digital sunt stocate si mai apoi usor de accesat de membrii cabinetului gratie celui mai performant sistem informatic achizitionat de la producatorul Lenovo, pe care ruleaza un program performant de gestiune al pacientilor, I Stoma.

Motive sa alegeti DentoSan Med

  • Excelenta in medicina dentara – experienta de peste 20 de ani de practica in cabinet!
  • Responsabilitatea actului medical – fiecare pacient e important pentru noi!
  • Respect pentru pacient – noi va tratam respectand Juramantul lui Hipocrate!
  • Creativitate si arta – fiecare zambet e unic!

Tratament personalizat in functie de nevoile dumneavoastra!

Zambetul si incurajarile asistentelor din cabinetul DentoSanMed indeparteaza orice urma de teama si emotie. Impreuna toti membrii echipei lucreaza pentru Dvs. In cabinetul nostru beneficiati de servicii stomatologice de calitate. Manoperele de estetica maxima (tratamente implantologice, reconstituiri dentare si ale spatiilor edentate directe si indirect) beneficiaza in Cabinetul DentoSanMed de un succes real. Produsele finale rezultate din mana noastra si a tehnicienilor nostri, fie ca vorbim de obturatii sau lucrari protetice sunt durabile in timp pentru ca au respectat toate principiile de realizare.

Sterilizarea din cabinetul DentoSanMed este la standarde internationale.

Confidentialitatea tratamentelor este asigurata pentru fiecare din dvs.

Ce va recomandam?

  • Mergeti la dentist o data la 6 luni
  • Faceti un control de depistare al cancerului ganglionar si oral
  • Faceti un control de depistare al afectiunilor gingiilor
  • Folositi o periuta de dinti moale / nu periati dintii cu putere

 

Localizare


Cluj-Napoca
judetul Cluj

Adresa
Str. Fabricii, nr. 2, sc IV, ap. 99-100

Pentru mai multe informatii puteti trimite un mesaj direct catre Dentosan Med

Nume, prenume Adresa de email Telefon
Mesaj
Back to TOP